LNP Benelux - Over ons

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij
voor u betekenen?

Wilt u uw bedrijf verkopen? Zoekt u een internationale strategische partner om de marktpositie te verstevigen of uit te breiden? Wilt u uw bedrijf voorbereiden op een toekomstige verkoop? LNP adviseert en begeleidt u bij deze stappen die u als ondernemer kunt maken.
Wilt u uw bedrijf verkopen? Zoekt u een internationale strategische partner om de marktpositie te verstevigen of uit te breiden? Wilt u uw bedrijf voorbereiden op een toekomstige verkoop? LNP adviseert en begeleidt u bij deze stappen die u als ondernemer kunt maken.
LNP Benelux - gerichte verkoopopdracht

Uw bedrijf verkopen


Meer informatie
LNP Benelux referenties

Een strategische partner 

zoeken

Meer informatie


LNP Benelux - fusies en overnames

Verkoop van uw bedrijf voorbereiden

Meer informatie


LNP Benelux - gerichte verkoopopdracht

Uw bedrijf verkopen

Veel eigenaren verkopen hun bedrijf maar één keer in hun leven. Bij de beslissing om uw bedrijf te verkopen en daarna het besluit aan wie uw verkoopt strijden rationele en emotionele overwegingen om voorrang. Wij begeleiden ondernemers bij de verkoop van uw bedrijf.


LNP Benelux referenties

Een strategische partner zoeken

Met de juiste strategische partner kunt u uw slagkracht op de thuismarkt vergroten, nieuwe markten betreden, nieuwe en grotere klanten verwerven, nieuwe medewerkers aantrekken, expertise vergroten, uw aanbod verbreden, investeren in nieuwe technologie en/of schaalvoordelen benutten.
LNP Benelux gerichte verkoopopdracht

De verkoop van uw bedrijf voorbereiden

De belangrijke beslissing om het bedrijf al dan niet te verkopen moet weloverwogen genomen worden. Indien u uw bedrijf wilt verkopen en op een goede manier wilt overdragen en een maximale overnamesom wilt realiseren is een goede voorbereiding van groot belang.

Wilt u een vertrouwelijk en informeel adviesgesprek?

Neem contact op met Henri Maas|Partner

📞 +31 88 0278220

📩 henri@lnpgroup.com